Smslån med betalningsanmärkning

I denna lista kan du se Smslån med betalningsanmärkning.  Vi uppdaterar listan så fort vi hittar nya smslån med betalningsanmärkning.

Visar priser för 3000 kr smslån med betalningsanmärkning:


 

 

 

Smslån med betalningsanmärkningSmslån med betalningsanmärkning

Om man har en betalningsanmärkning kan det vara svårt att få låna pengar via smslån. Detta beror på att kreditgivaren inte känner att de kan lita på dig då du inte betalat dina tidigare skulder och därför inte vill ge dig smslån med betalningsanmärkning. Men detta behöver ju inte vara hela sanningen. Man kan aldrig påstå att det beror på slarvighet innan man vet orsaken till att man vill ta ett smslån med betalningsanmärkning. Just därför finns det en del långivare som ger dig en andra chans och få ett smslån med betalningsanmärkning. I listan här ovanför ser du vilka som erbjuder det och vilka priser samt andra villkor/fördelar de har att erbjuda. I listan här ovanför visar vi beloppet 1000 kr men vi har även listor som visar andra belopp.

 Innan du lånar med betalningsanmärkning

Innan du ansöker om ett lån bör du fundera på om det verkligen är rätt val för dig. Kan du kanske spara in pengar på något annat? Sälja något som du inte behöver? Att ta ett lån bör vara din sista utväg. Tänk på att aldrig låna pengar eller ta ett smslån med betalningsanmärkning för att betala tillbaka andra lån eller till att täcka skulder från spel. Om du har problem med spelande kan du läsa mer om problemet och finna information om hjälp hos Stödlinjen.se.

Om du känner att det kanske inte är ”rätt” att ta ett smslån med betalningsanmärkning så bör du nog avstå. Tänk på att du faktiskt inte FÅR pengarna från smslånet utan att du ska betala tillbaka mer pengar än du får på kontot.

Om du har mer funderingar kring smslån med betalningsanmärkningar och dess följder kan du läsa om detta hos antingen UC eller hos Kronofogden

Kan man ta smslån med betalningsanmärkning?

På både gott och ont kan man faktiskt ta ett smslån med betalningsanmärkning. Det kan som sagt både hjälpa och stjälpa folk, detta beroende på ens anledning till smslånet trots sin betalningsanmärkning. Gemensamt för alla långivare som erbjuder smslån med betalningsanmärkning är att de inte tillåter att du har ett skuldsaldo hos Kronofogden, du måste med andra ord löst din skuld hos kronofogden innan du ansöker om ett smslån. Du bör ha en hyfsat ordnat ekonomi i övrigt (så ”ordnad” den kan vara) för att bli beviljad ett lån. Om du ska ta ett smslån med betalningsanmärkningen så rekommenderar vi dig att kolla i vår lista ovan med alla smslån där du kan låna med betalningsanmärkning. Kolla vilken långivare som erbjuder de bästa förutsättningarna för dig, kanske är en faktura via e-post viktigare än den lägsta räntan. Oavsett dina förutsättningar så har vi säkert ett lån som passar dig. Håll tillgodo med listan ovan. Summa summarum: Du kan ta ett smslån med betalningsanmärkning men du bör undvika det om du har någon annan ekonomisk möjlighet, smslån med betalningsanmärkning är inte något optimalt för någon.

Smslån trots betalningsanmärkning

smslån trots betalningsanmarkningarSom texten ovan beskriver så går det faktiskt att ta ett smslån med betalningsanmärkning. Se listan vilka som erbjuder detta och vilka andra fördelar just den långivaren har för dig. Vi har även en lista med nya smslån där du kan kolla vilka nya smslån som kommer upp på marknaden.

Vet du om några smslångivare som erbjuder ”Smslån med betalningsanmärkning”? Kontakta då gärna oss så kontrollerar vi dessa och lägger till seriösa långivare i våra smslån listor.

Om smslån lista

Smslån-lista.nu är en site som hjälper dig jämföra olika smslån, i just detta fall jämför vi olika ”smslån med betalningsanmärkning”. Förutom just denna sida där vi hjälper dig jämföra smslån med betalningsanmärkning har vi många sidor med andra parametrar och listor för att du ska hitta något smslån som funkar för dig. Samtliga lån i denna lista tillåter låntagaren att inneha betalningsanmärkningar när hen ansöker om smslån. Vi har även andra listor där vi visar tex. vilka som ger dig smslån med e-postfaktura, smslån med e-legitimation och många fler. Du hittar samtliga listor i menyn (förutom dessa två + smslån med betalningsanmärkning).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Att tänka på innan du lånar...  
  • Ett lån ska återbetalas. I vissa (ej vanligt förekommande) fall behöver du endast betala tillbaka det belopp du lånat, men oftast ska du betala tillbaka lånet + ränta och ev. andra avgifter. Tänk därför efter så du verkligen har råd att betala tillbaka lånet enligt återbetalningsperioden som låner avser.
  • Om du inte betalar tillbaka lånet inom utsatt tid får du en påminnelse som ska vara betald inom 7-10 dagar. Om du fortfarande inte betalat tillbaka lånet efter påminnelsen skickas lånet vidare till inkasso för indrivning, om du trots inkassokravet inte betalar tillbaka ditt lån kommer det hamna hos Kronofogden (läs mer om konsekvenser av obetalda smslån hos Kronofogden) för indrivning. Om du hamnar hos Kronofogden och får en betalningsanmärkning kan du få problem att få lån, ta abonnemang och liknande tjänster i framtiden. Se därför till att du är 100% säker att du kan återbetala ditt smslån i tid.
  • Tänk på att många förfrågningar hos kreditupplysningsföretag påverkar din kreditvärdering negativt och kan vara dåligt för dig den dag du ska köpa något på kredit, avbetalning eller ta ett huslån.