Nya smslån 2017

Här presenterar vi alla nya smslån 2017. Vi lägger inte upp vad som helst i våra listor utan vi lägger endast upp smslån som vi vet är seriösa och har schyssta villkor.

Nytt smslån mars 2017

Det senaste nya smslånet är bankomaten kom i slutet på mars 2017. De erbjuder sms lån på 5000 kronor upp till 30.000 kronor under en period på 1 månad till 5 år.

Nytt smslån Juni 2016

Det senaste nya smslånet är Credway kom i slutet på januari 2016. De erbjuder sms lån på 1000 kronor upp till 20.000 kronor under en period på 1 månad till 5 år.

Nytt smslån Juni 2015

Det senaste nya smslånet är ExtraKredit som kom i slutet på Juni 2015. De erbjuder sms lån på 1000 kronor upp till 20.000 kronor under en period på 1 månad till 24 månader.

Det nyaste smslånet som kom upp var Paxo, i övrigt så står det ganska still på smslån-marknaden just nu. Vi tror att många väntar in det nya regelverket som skulle komma i maj 2014 som ska reglera marknaden lite hårdare och framförallt göra det svårare för smslånföretag att låna ut pengar till folk med svag kreditvärdig som egentligen kanske inte bör ta ett smslån.


* Beloppet på Euroloan's lån är beroende på hur snabbt du betalar tillbaka & hur mycket du tagit ut. Angivet pris är ett uppskattat genomsnittspris.

Listan Nya Smslån 2015

Här visar vi alla nya smslån 2015, vi vet att det kan vara svårt att hålla reda på alla nya smslån som kommer ut på marknaden, just därför finns denna lista. Vi startade vår hemsida i början av 2013 och har sedan dess fått mycket positiv feedback angående denna lista och därför känns det extra roligt att fortsätta med den under året 2015. Som vanligt vill vi ha in tips från er besökare på nya smslån som vi kanske missat. Du kan kontakta oss via formuläret på vår kontaktsida.

Nya smslån

Vi tar tacksamt emot tips men vi undersöker varje tips innan vi publicerar smslånen i vår lista. Vi vet att det finns många skumma lånesidor som endast är ute efter att lura folk på ansökningsavgifter eller endast är ute efter att samla på sig kontaktinformation som e-postadresser, telefonnummer etc, därför dubbelkollar vi alltid smslånet innan det hamnar på vår hemsida och listan ”Nya smslån 2015”.

Kolla gärna igenom listan nya smslån och se om du hittar något nytt smslån som passar dig, du kan se vilka som erbjuder faktura via e-post, vart du kan ta smslån med betalningsanmärkning, vart du kan förlänga smslån och lite andra egenskaper, allt för att du ska hitta det smslån som fungerar bäst för dig.

Om det skulle visa sig att något av smslånen i listan nya smslån ej fungerar bra eller är bluff så tar vi bort dem så fort vi kan. Det kan hända att vi missat något lån som missköter sig etc, därför är det jätteviktigt att du hjälper oss och rapporterar om du vet av några problem med ett av smslånen i vår lista ”nya smslån 2015”. Kontakta oss så kommer vi undersöka smslånet och eventuellt ta bort det från listan om det visar sig att det är något ojuste.

Det finns många anledningar till varför man kan tänkas ha nytta av en lista med nya smslån.
Vissa vill kanske bara ha ett oskrivet papper mellan sig och långivaren, ibland kanske man har missat betalat en faktura och därför inte får ta ett smslån hos företaget och därför letar nytt, vissa gillar omväxling och ibland händer det att nya lån har bättre priser och villkor helt enkelt. Oavsett varför du besöker vår hemsida och tittar på listan ”Nya smslån 2015” så hoppas vi att du hittar det du letar efter.

Tänk till innan du tar ett smslån ur listan ”Nya smslån”

Du ska aldrig ta ett smslån om du inte behöver det. Tänk på att aldrig låna för onödig konsumtion, använd smslån när det verkligen behövs, tex. om kylskåpet har gått sönder och det är långt till nästa lön. Glöm inte att smslånet ska betalas tillbaka, oftast inom 30-90 dagar, med ett högre belopp än vad du lånat. Om du är osäker på om du har råd att betala tillbaka ska du inte ta ett nytt smslån. Hör dig istället för med familj och vänner om någon kan låna ut pengar till dig under denna period.

Vad är sms lån?

Ett smslån är ett litet kapitallån som löper under en kort period. År 2015 så har smslånen förändrats en del sedan de lanserades, då var oftast beloppen på 1000-3000 kronor och återbetalningsperioden på 30 dagar. Nu är det inte ovanligt att man får låna upp till 20000 kronor och betala tillbaka inom ett år. Även som sms-lånens belopp och löptid har förändrats under de senaste åren så är principen densamma, relativt små belopp och ett relativt kort återbetalningsperiod med ganska höga räntor. Tidigare så ansökte man visa en mobiltelefon och skickade ett sms med belopp och dina personuppgifter, nu ansöker man nästan alltid om nya smslån via formulär på långivarens hemsida.

Om smslån lista

Smslån lista.nu erbjuder kompletta listor över smslån med olika egenskaper. Vi har alla smslån i listor med t.ex.. e-faktura, vart du kan låna med betalningsanmärkningar och flera andra listor. Vi har också smslån listor med alla de olika beloppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Att tänka på innan du lånar...  
  • Ett lån ska återbetalas. I vissa (ej vanligt förekommande) fall behöver du endast betala tillbaka det belopp du lånat, men oftast ska du betala tillbaka lånet + ränta och ev. andra avgifter. Tänk därför efter så du verkligen har råd att betala tillbaka lånet enligt återbetalningsperioden som låner avser.
  • Om du inte betalar tillbaka lånet inom utsatt tid får du en påminnelse som ska vara betald inom 7-10 dagar. Om du fortfarande inte betalat tillbaka lånet efter påminnelsen skickas lånet vidare till inkasso för indrivning, om du trots inkassokravet inte betalar tillbaka ditt lån kommer det hamna hos Kronofogden (läs mer om konsekvenser av obetalda smslån hos Kronofogden) för indrivning. Om du hamnar hos Kronofogden och får en betalningsanmärkning kan du få problem att få lån, ta abonnemang och liknande tjänster i framtiden. Se därför till att du är 100% säker att du kan återbetala ditt smslån i tid.
  • Tänk på att många förfrågningar hos kreditupplysningsföretag påverkar din kreditvärdering negativt och kan vara dåligt för dig den dag du ska köpa något på kredit, avbetalning eller ta ett huslån.